top of page

INFO

Tältä sivulta löydät tarvitsemasi tiedon tapahtumaa koskien.

Mikäli jotain tietoa ei löydy, ota yhteyttä järjestäjiin esimerkiksi sähköpostilla.

INFO

Alta löydät vastauksen useimpiin kysymyksiin Pomefestistä.

Osiota päivitetään sitä mukaan kun järjestelyt etenee. 

 • IKÄRAJA
  Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei pääse festivaalialueelle edes pääsylipulla. Ikäsi saatetaan tarkastaa saapuessasi alueelle.
 • LIPUNMYYNTI
  Liput Pomefesteille myy Ticketmaster. Lippujen hintaan lisätään voimassa olevat palvelumaksut. Voit ostaa lipun myös suoraan Ravintola Poimarista.
 • PÄÄSYLIPUT JA RANNEKKEET
  Pääsyliput tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Voit ostaa rannekkeen myös festivaalialueen portilta. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle. Lipun voit myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon Poimarissa. Rannekkeenvaihdon aikataulut päivitetään myöhemmin.
 • SAAPUMINEN POMEFESTEILLE
  Alueen lähelle pääsee autolla ja lähistöllä on jonkin verran pysäköintipaikkoja. Paimion keskustasta pääsee alueelle kävellen noin 10 minuutissa.
 • RUOKA JA JUOMA
  Alueelta saat ostettua sekä juomaa, että ruokaa. VIP lippuun sisältyy ruokatarjoilu VIP alueella. Alueella on myös vesipiste jossa voit täyttää juomapullon. (max 0,5l tyhjän muovipullon voit tuoda alueelle)
 • TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET
  Festivaalialueelta löytyy hyvin järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupiste. Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran tyhjän muovisen juomapullon. Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, aerosolit (esim. hiuslakat), sekä sateenvarjot. Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.
bottom of page